Edwin de Weerd

CFO Retail markten Rabobank Nederland

Kimberley heeft voor een periode van 4 maanden mijn vaste assistente vervangen en heeft dit op heel natuurlijke en snelle wijze overgenomen. Kimberley is leergierig, pakt dingen zelfstandig op en schroomt daarbij niet om de voor haar onbekende organisatie in te trekken. Binnen het team weet zij al snel om om te gaan met verschillende karakters. Ik zou Kimberley zeker weer willen inhuren als dat weer aan de orde is. 

Berry van Loon

COO de Rijke (Logistics, Warehousing & VAL activities)

Kimberley is ruim 3 jaar bij onze organisatie werkzaam geweest en heeft tijdens deze periode onze Executive Board op bijzonder proactieve wijze ondersteund. Ze heeft dat op succesvolle wijze kunnen doen, mede doordat ze gewend is zeer zelfstandig te werken, nieuwe zaken vlot oppakt en er tegelijkertijd op toe ziet dat ze de lat voor zichzelf steeds voldoende hoog blijft leggen. Gecombineerd met haar van huis uit assertieve instelling en leergierige karakter resulteerde dat eigenlijk altijd in goed verzorgde en immer accurate eindresultaten. Aan ambitie en doorzettingsvermogen overigens duidelijk geen gebrek, tijdens haar periode bij De Rijke speelde zij het klaar om naast haar drukke baan ook nog op succesvolle wijze een intensieve studie op hoog niveau te volgen. Die hoge mate van zelfdiscipline is niet iedereen gegeven. Ik ben ervan overtuigd dat de hierboven aangehaalde eigenschappen en skills, gecombineerd met haar kritische en analytische denkvermogen uiteraard in aanvulling op  haar brede ervaring - er mede voor gaan zorgen dat verdere ontwikkeling van haar eigen onderneming Mirabelle uiterst succesvol zal blijven verlopen. Ik schrijf met opzet ''mede'', omdat Kimberley naast de bedoelde intelligente professional, ook nog een bijzonder aardig persoon is. Want ook dat helpt uiteraard!


Jacques Kleinkramer

Managing Director Cotac (global) Hoyer Group

Kimberley heeft voor mij gewerkt als EA. Ik heb daar geen moment spijt van gehad. Accuraat, pro-actief en efficient zijn woorden die haar beschrijven. Kimberley is een loyaal en prettig persoon om mee te werken.


Henk Smith

Directeur Marine Masters

Ik heb Kimberley ontmoet tijdens een periode dat we ontzettend druk waren met het implementeren van de verbeteringen van ons Safety, Health , Environment and Quality beleid bij SMIT Harbour Towage & Terminals (Boskalis). Na een zeer korte inwerkperiode heeft haar daadkracht en zelfstandigheid er voor gezorgd dat het project, dat een aantal zeer complexe dimensies kende, op tijd werd afgerond. Haar proactieve houding zorgde ervoor dat de implementatie zonder grote problemen verliep. Alhoewel Kimberley de rode draad van de implementatie goed in de gaten hield was ze ook op de hoogte van de details. Haar zorgvuldigheid en accuraatheid maakte dat de implementatie achteraf weinig correcties nodig had. Kimberley heb ik leren kennen als een zeer ambitieuze professionele en gedreven dame. 


Tom de Groot

Directeur Bluefin Financials

Ik wil Kimberley graag aanbevelen als een professionele en en betrouwbare assistant en adviseur. Kimberley is een betrokken professional met veel drive en hart voor de zaak. Ze heeft gevraagd en ongevraagd de juiste adviezen en denkt mee in zaken. Hierbij is ze kritisch en secuur. Ik kan Kimberley dan ook van harte aanbevelen bij toekomstige opdrachtgevers.  


Bionda van Roosendaal

Manager QASHE Heerema Marine Contractors

I enjoyed having Kimberley working as part of our SHE-Q team within SMIT Harbour Towage & Terminals (Boskalis). She is a committed and ambitious person, pleasant to work with and she dealt with the duties of the assignment in a good way!